Изработване на етикети


Студио ПАСТЕЛ произвежда и доставя (виж условието за безплатна доставка) всички видове печатани етикети – на ролка, самозалепващи се, с баркод, метализирани, пълноцветни, с произволна форма, с променливи данни, текстилни, за електронни везни, за маркиращи клещи, от картон или хартия, несамозалепващи се… 


ПЪЛНОЦВЕТНИ ЕТИКЕТИ
Флексо, офсет и LETERPRESS печат върху различни самозалепващи се материали, съобразени с последващото съхранение и използване на етикетите. Възможност за топъл печат, холограми, UV лакиране, щанцоване в нестандартни форми, преге (релеф)…

ЕТИКЕТИ С ЕДИН ЦВЯТ
Термотрансферен печат върху бяла, цветна или преливаща основа. Подходящ и за по-малки тиражи.

ЕТИКЕТИ  ЗА ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ
Етикетите за везни са предварително напечатани с постоянна информация, а променливата информация като тегло, срок на годност, баркод и други се отпечатва от везната.

ЕТИКЕТИ ЗА ДОПЕЧАТВАНЕ
с предварително отпечатана непроменлива основа

СПЕЦИАЛНИ ЕТИКЕТИ

1. МНОГОСЛОЙНИ ЕТИКЕТИ


Многослойните етикети са добър начин за включване на повече информация за продукта или инструкции на
няколко езика.

2. ЗАЩИТНИ ЕТИКЕТИ


Защитните етикети са средство за превенция срещу подправяне или нежелан достъп до продукта по време на съхранението, транспорта и гаранционния период.

3. ВОДОРАЗТВОРИМИ ЕТИКЕТИ
Идеално решение в случаите когато е необходима краткосрочна идентификация на продукта, тъй като отстраняването на етикета е почти мигновено.

4. БИЛЕТИ
За производството на билети и абонаментни карти се използват термодиректни или термотрансферни картонени етикети.

5. ЕТИКЕТИ ЗА БИЖУТА

Самозалепващи се етикети, разработени специално за бижутерския бранш. Материалът е устойчив на късане и на химикали. Размерът им е 22х10 мм, като могат да се печатат и лицето, и гърбът. По никакъв начин не пречат на пробването на бижуто.


ТЕКСТИЛНИ ЕТИКЕТИ

Печат върху сатен и тафта.


ЕТИКЕТИ ОТ КАРТОН

Несамозалепващи етикети за дрехи, обувки, сувенири… от хартия или картон.