Facebook

Facebook новини

Трябват Ви дипляни?
Елате в Студио ПАСТЕЛ!
http://www.studiopastel.eu/
http://verapeneva-graphicdesign.blogspot.bg/
http://etiketi.com/
... See MoreSee Less

View on Facebook

В Студио ПАСТЕЛ ще направят Вашето лого разпознаваемо!
http://www.studiopastel.eu/
http://verapeneva-graphicdesign.blogspot.bg/

Лого също логотип (от гр. λογότυπος = логотипос) е графичен елемент или емблема, представящ по определен начин корпорация, сдружение, организация, продукт или дори отделна личност.
Логата са или изцяло графични (символи или икони) или с придружаващ текст, интегриран като част от логото. Често в средствата за масова комуникация думата лого се използва като синоним на понятията търговска марка или бранд (марка).
Лого дизайнът е важна област на приложение на графичния дизайн. Графичният дизайн на логото е част от продукта, марката или организацията, чрез която се предават определени стойности, които трябва да бъдат ясно и правилно разбрани от потребителите,
... See MoreSee Less

View on Facebook

АПЛИКАТОР TOWA
http://etiketi.com/
Работа с апликатор TOWA:
https://www.youtube.com/watch?v=HEJ0Gt26Pgk

Aпликаторите за разлепване на етикети TOWA са устройства за отделяне на самозалепващи етикети от подложката на ролката и нанасянето им върху различни повърхности. Те са ръчни. Принципът на действие e изключително лесен. Натискайки върху „спусъка”, пистолета привежда в действие лентоподавателен механизъм. Чрез не много силен натиск (под ъгъл 25-30 градуса) в „клюна” на апликатора, част от етикета (около 3-4 мм по височина) се отлепва от подложката и застава на изхода на пистолета. Останалата част от етикета е неотлепена от подложката. Така застанал етикетът не пада от устройството. Застава така, че да бъде над специална гумената ролка, съответно над повърхността на стоката (опаковката) и следва залепване на етикета. Апликаторите TOWA имат специален механичен сензор, определящ началото на етикета, който автоматично намира водещия край и осигурява точност при разлепянето на етикета. С използването на апликаторите за разлепяне на етикети се увеличава производителността на труда и се улеснява работата на потребителите. Всеки, който използва самозалепващи се етикети, употребявайки този апликатор ще спечели време и пари.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Тюленово
Снимки: Пламен Пенев
... See MoreSee Less

View on Facebook

Студио ПАСТЕЛ сподели своя снимка. ... See MoreSee Less

ЕТИКЕТИ ЗА БИЖУТА Самозалепващи се етикети, разработени специално за бижутерския бранш. Материалът е устойч...

View on Facebook

ТЮЛЕНОВО
Снимка, Пламен Пенев
... See MoreSee Less

View on Facebook

Весели празници! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Картички... ... See MoreSee Less

View on Facebook

страница от "Небесни ескизи" ... See MoreSee Less

Небесни ескизи, поезия. Автор: Марина Константинова. Илюстрации: Гинка Димова и Вера Пенева. Графичен дизайн: ...

View on Facebook

Студио ПАСТЕЛ произвежда и доставя всички видове печатани етикети – на ролка, самозалепващи се, с баркод, метализирани, пълноцветни, с произволна форма, с променливи данни, текстилни, за електронни везни, за маркиращи клещи, от картон или хартия, несамозалепващи се… Предлага технически средства за етикетиране и консумативи за етикети http://etiketi.com/ ... See MoreSee Less

View on Facebook