Техника за етикети

АПЛИКАТОР TOWA

Работа с апликатор TOWA – видео

Aпликаторите за разлепване на етикети TOWA са устройства за отделяне на самозалепващи етикети от подложката на ролката и нанасянето им върху различни повърхности. Те са ръчни. Принципът на действие e изключително лесен. Натискайки върху „спусъка”, пистолета привежда в действие лентоподавателен механизъм. Чрез не много силен натиск (под ъгъл 25-30 градуса) в „клюна” на апликатора, част от етикета (около 3-4 мм по височина) се отлепва от подложката и застава на изхода на пистолета. Останалата част от етикета е неотлепена от подложката. Така застанал етикетът не пада от устройството. Застава така, че да бъде над специална гумената ролка, съответно над повърхността на стоката (опаковката) и следва залепване на етикета. Апликаторите TOWA имат специален механичен сензор, определящ началото на етикета, който автоматично намира водещия край и осигурява точност при разлепянето на етикета. С използването на апликаторите за разлепяне на етикети се увеличава производителността на труда и се улеснява работата на потребителите. Всеки, който използва самозалепващи се етикети, употребявайки този апликатор ще спечели време и пари.

 

Towa APN-60
ЕТИКЕТ:
Ширина до 60 mm

Височина до 65 mm

Макс. външен диаметър на ролката – 100mm

Towa APN-100
ЕТИКЕТ:
Ширина до 100 mm
Височина до 65 mm
Макс. външен диаметър на ролката – 100mm

Етикетни апликатори за самозалепващи етикети на ролка с правоъгълна или квадратна форма. За лесно, бързо, здраво и сигурно лепене на етикети! Towa Label апликатор е инструмент, специално проектиран за лесно и здраво лепене на самозалепващи етикети на ролка. Намира приложение за етикетиране на баркод етикети, кашони, пакети, групови опаковки, кенове и др.. Използва се от търговци на едро и дребно, в логистиката, куриери, в земеделието, в рибарството, в производството и др. С тази машина ще бъдете в състояние да лепите различни видове етикети по много лесен начин, като се има предвид, че не е необходимо механично регулиране.

Апликаторите TOWA са произведени в Япония.


МАРКИРАЩИ КЛЕЩИ

Маркиращи клещи за печатане, разлепване и поставяне на етикети с информация за продукта: дати, срокове, цени, тегло, кодове, поредни номерации… Предлагаме едноредови, двуредови, прогресивни маркиращи клещи с цифри от 0 до 9, с цифри и букви, символи, с възможност за поставяне на клише.

Можете да изберете маркиращи клещи от марките
BLITZ, PRINTEX, SMART, JOLLY.

Маркиращите крещи, които предлагаме са произведени в Италия.


БАРКОД СКЕНЕРИ

Баркод четците са част от гамата продукти за баркод идентификация.
Ръчни, настолни, безжични ииндустриални баркод четци от марките Motorola, Honeywell, Datalogic и GoDEX.


GODEX GS220
Ръчен лазерен баркод скенер, подходящ за всички приложения с общо предназначение, ползващи  баркод сканиране.

ZEBRA LS1203
Ръчен лазерен баркод скенер Zebra LS1203 с високо качество, отлична ергономичност и здравина.БАРКОД ПРИНТЕРИ 

– Настолни баркод принтери – икономичен избор при печат на малки обеми етикети;
– Индустриални баркод принтери
– подходящ за големи обеми и взискателни приложения;
– Мобилни принтери
– идеално решение за печат в движение;
– Принтери за билети
– за печат на билети за транспорт и събития.


Можете да изберете баркод принтери за етикети от марките CITIZEN, TSC, GODEX, PRIMERA.

Етикетни баркод принтери TOSHIBA


ПРЕНАВИВАЩО  УСТРОЙСТВО ЗА ЕТИКЕТИ Godex T10

Пренавиващото устройство за етикети Godex  T10 има помощно рамо, което може да се позиционира така, че да пренавива етикети от която и да е страна на принтера. В зависимост от изискванията на потребителя, устройството Т10 може да пренавива ролките с етикети навън или навътре.


ПИСТОЛЕТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КАРТОНЕНИ ЕТИКЕТИ КЪМ ДРЕХИ

Текстилен пистолет AVERY DENNISON Standart

  • ГАРАНЦИЯ – 1 година
  • Текстилен пистолет DENNISON standard – за закачане на картонени етикети към всякакви текстилни изделия
  • Изработен от качествени материали, издръжливи на натоварване
  • Пластмасовата стреличка се отрязва с много добре заточен нож от швейцарска стомана, вграден в иглата на пистолета
  • Текстилните пистолети се използват в търговията на дребно (магазини за дрехи), както и в шивашката промишленост
  • При смяна на иглата, текстилният пистолет става на практика почти нов.

Пистолетите за стрели Денисон са проектирани да издържат на непрекъсната работа при по-големи натоварвания. Високото качество на използваните при производството материали е гарантирано. С текстилния пистолет се работи като с иглата се пробие на подходящо място плата на дрехата. След това се нанизва на иглата хартиения етикет и се притиска, така че иглата да е между двата ви пръста. След което с едно натискане на спусъка пластмасовата стрела се закрепя за дрехата и картоненият етикет оставя да виси на нея.  Забележка: Този пистолет работи със стандартни стрелички. Не работи с фини стрелички!

Работата с текстилните пистолети DENNISON е много бърза и лесна. Необходимо е едно щракване, за да се закачи етикета към дрехата. Благодарение на текстилните пистолети прикачването на етикети към дрехите става за секунди. Закачените картонени етикети за дрехи добавят по-професионален и завършен външен вид на дрехите. Предлагаме и всички необходими консумативи към текстилните пистолети – пластмасови стрели с различни размери, резервни игли с вграден нож от швейцарска стомана.


Диспенсъри за опаковъчно тиксо

Диспенсър за тиксо за бързо и удобно облепяне на кашони. Състои се от удобна ергономична дръжка, валяк (позволяващ добро прилепване на тиксото върху кашона) и здрави метални резци.

Различни модели според Вашите нужди.